Información sobre el autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Sagardo naturala

 
 

Hasiera

Historia eta sorrera

Egi-luze sagardotegia 1980. Urtean sortu zuten izen bereko baserrian. Azken 30 urte hauetan beharrei egokitutako eraldaketa eta berrikuntza ugari jasan ditu. Egun sagardotegi haundia eta xumea dena paraje ederrean kokatua dago, landarbasoko lezeetarako bidean. Sagasti eder eta haundi batek inguratzen du eta honek asetzen ditu ekoizpenerako sagar beharrak. Egun eta puntako teknologian inbertsio haundiak egin eta gero, 250.000 litro sagardo egiten ditu urtean.

Datu interesgarriak

Irekiera: urtarrilaren hasieratik maiatzaren bukaerara. Sagardo dastaketa kupeletiik urte osoan. Txotx garaitik aurrera sagardoa botilan. Jatetxea urte osoan irekita.

Zerbitzua: bazkari eta afariak egunero, igandetan bazkaria erreserbatuaz gero. Itxita: igande gaua, astelehena egun osoa eta astearte gaua.

Edukiera: 250 lagun

Besterik: 




Berezitasunak: kartako menua urte osoan, sagardotegi menuaz aparte.

Harremanetarako

Helbidea egi-luze mendikoa baserria. Zamalbide auzoa. 20.100 Orereta.


Egiluze. Zamalbide auzoa, Egiluze-Mendikoa baserria (Errenteria) map - Tagzania

Tlf. 943 52 39 05

Fax. 943 51 01 23

Sagardo botila salmenta

Produktuak

Sagardo naturala 75 zl.ko botilan, 12, 6 eta 3ko kaxetan.

Eskaerak

Egi-luze Sagardoetgia C.B.

Egi-luze baserria. Zamalbide auzoa. 20.100 Errenteria

Tlf. 943 52 39 05

Fax. 943 51 01 23

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one